Van harte welkom op de website van Van der Lei Financieel Interim Beheer!

Van der Lei Financieel Interim Beheer is een jong bedrijf, dat zich met de kernwoorden betrokkenheid, effectiviteit en helderheid richt op financieel-administratieve dienstverlening aan het bedrijfsleven op zowel leidinggevend als beleidsmatig niveau.
Vaak ontbreekt het de dynamische ondernemer aan tijd en inzicht om ook op financieel-administratief gebied het overzicht te behouden over zijn bedrijf.
Elke marktgerichte onderneming heeft daarom wel eens te maken met omstandigheden waarin behoefte is aan tijdelijke maar daadwerkelijke ondersteuning. Voorbeelden hiervan zijn het plotselinge ontslag van de administrateur of controller, gebrekkig functionerende software of een financiŽle afdeling die de aansluiting mist met de bedrijfsprocessen.
In dergelijke gevallen inventariseert Van der Lei Financieel Interim Beheer uw problemen, lost ze op en verbetert tegelijk structureel de functionaliteit van uw financieel-administratieve afdeling.
Bijzondere aandacht verdient onze declaratie. Alle werkzaamheden worden bij u op kantoor verricht, en slechts deze uren worden gedeclareerd. Hierover kunnen dus geen misverstanden ontstaan: helderheid staat voorop!

Van der Lei Financieel Interim Beheer heeft een samenwerkingsverband met Detacc.

Spreekt deze aanpak u aan? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.